Калентьєв Станіслав Едуардович

  • 181

Фото без опису

 

КАЛЕНТЬЄВ Станіслав Єдуардович народився 15 червня 1995 року в селі Чутівка. Закінчив Полтавський державний аграрний університет. Працював менеджером ТОВ «Торговий дім «Украгроцентр»  .

Мобілізований до лав Збройних Сил України у травні 2022 року. Як командир відділення аеромобільного взводу користувався авторитетом серед підлеглих, вникав у їх турботи, підтримував моральний дух, сам стійко переносив інтенсивні навантаження. Молодший сержант Калентьєв Станіслав загинув у бою 06 січня 2023 року в м.Мар’їнка Покровського району Донецької області.

Похований у селі Чутівка.

У 27 –річного воїна залишилися батьки та брат.

На честь Калентьєва Станіслава у його рідному селі Чутівка у червня 2023 року запроваджено футбольний турнір https://orz-rada.gov.ua/news/1687163806/

"Він поспішав жити, не сидів на місці, не втрачав можливостей, не падав духом, завжди був на позитиві...І ми всі, хто його знав, назавжди запам’ятаємо його таким, неймовірним оптимістом. Його заряду енергії нам дуже не вистачає." Публікація на сторінці Чутівської гімназії у Facebook про Калентьєва Станіслава - випускника школи, вірного друга, надійного товариша, хорошу людину.

Фото без описуФото без опису

Інші статті

Всі статті