На вшанування пам’яті полеглого Захисника України Калентьєва Станіслава у рідному селі Героя запроваджено футбольний турнір на його честь

  • 185

Фото без опису

Перший розіграш кубку на честь Калентьєва Станіслава відбувся у неділю, 18 червня, в с. Чутівка.  На трибунах зібралася велика кількість вболівальників, серед яких почесними глядачами були батьки та рідні Станіслава. Перед стартовим свистком присутні вшанували пам’ять полеглого Захисника та всіх тих, хто віддав своє життя за Україну.

У змаганнях взяли участь 4 команди – «Оржиця», «Сула-1» Чутівка, «Сула-2» Чутівка, «Ніка» Золотухи, які зіграли 6 поєдинків. Переможцем турніру стала команда «Оржиця», друге місце посіла команда «Сула-1», третє місце – «Ніка». Гравці та глядачі зібрали 8 206 грн благодійних коштів на потреби Збройних Сил України.

Ми дякуємо футболістам і вболівальникам за участь у спортивній події, якою вшанували пам’ять полеглого воїна Калентьєва Станіслава. Він змалку любив футбол, у рідній команді грав у захисті. Тому турнір на його честь планується проводити щороку.