Відбувся дитячий турнір з мініфутболу на честь полеглого Захисника України Тилюка Дмитра

  • 106

Відбувся дитячий турнір з мініфутболу на честь полеглого Захисника України Тилюка Дмитра

10 травня у селищі Оржиця відбувся дитячий турнір з мініфутболу на честь Захисника України, жителя села Маяківка, Тилюка Дмитра Михайловича, який віддав своє життя у бою з російськими окупантами 06 січня 2024 року. Вшанувати пам’ять бійця та зійтися у футбольних поєдинках зібралися три команди із селища Оржиця, сіл Чутівка та Плехів. На урочистому відкритті турніру серед юних футболістів почесне місце зайняв батько полеглого Героя, Михайло Миколайович. У своєму виступі перший заступник селищного голови Світлана Маслак згадала про позитивні людські риси Дмитра, його почуття гумору, патріотизм, активність, життєлюбство та відданість своєму ще з дитинства захопленню футболом. «Ми повинні пам’ятати про наших Героїв, повинні продовжувати їхні добрі справи і задуми», - наголосила вона. Щодо самих змагань на мініфутбольному полі, то вони принесли і його юним учасникам, і глядачам традиційно видовищну гру, справжню боротьбу й емоційність, яка можлива лише під час футбольних двобоїв. За результатами проведених матчів третє місце здобула команда з Чутівки, другими стали футболісти з Плехова, а перемогу завоювала команда з Оржиці. До слова, у складі цієї команди грає племінник Героя Тимофій Тилюк. По завершенню змагань відбулося нагородження всіх його учасників.

Турнір організований за підтримки Оржицької селищної ради, комунальних установ «Оржицький центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та  «Будинок дитячої та юнацької творчості».

Ми повинні постійно пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України. Слава і шана українським Героям та вічна пам’ять воїнам, які загинули, боронячи незалежність та майбутнє України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису