Не викидайте сміття у непристосованих для цього місцях

  • 24

Нагадуємо жителям нашої громади, що на її території діють «Правила благоустрою», які прийняті відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів».

Оржицька селищна рада та співробітники Оржицького сектору поліцейської діяльності 1 відділення поліції 2 Лубенського районного відділу поліції ГУНП в Полтавській області наголошують на необхідності правильного поводження з відходами та просять жителів громади та суб'єктів господарювання не викидати будівельне та інше сміття у непристосованих для цього місцях.

Викидання сміття у місцях, спеціально не пристосованих для цієї мети, тягне за собою відповідальність, встановлену законом (Відповідно до ст.152.КУпАП штраф складає 1360 грн).

Якщо ви бачите особу, яка викинула або ж намагається викинути сміття, телефонуйте за номером 102. По можливості, зафіксуйте на фото чи відео особу, яка здійснила дане правопорушення, та передайте інформацію до правоохоронних органів для подальшого притягнення правопорушників до юридичної відповідальності.

Фото без опису