Прийнято статегічні документи у сфері енергетики та екологічної безпеки

  • 245

На засіданні тридцять п’ятої сесії Оржицької селищної ради восьмого скликання від 26 січня 2024 року прийнято два важливі для громади стратегічні документи - Муніципальний енергетичний план Оржицької селищної територіальної громади та Стратегія екологічної безпеки та адаптації до зміни клімату Оржицької селищної територіальної громади на період до 2030 року.

Стратегічні документи розроблені в межах грантового проєкту «SOMBRILLA», який продовжує проєкт «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергетичної безпеки», за підтримки громадської організації Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» (м. Лубни).

Наявність у громаді даних документів дозволить в подальшому залучати кошти як державних цільових програм та проєктів, так і брати участь у грантових проєктах, що фінансуються іноземними донорами.

Ознайомитися з цими документами можна на сайті Оржицької селищної ради в розділі «Розвиток громади» https://orz-rada.gov.ua/  

Щиро вдячні за співпрацю та розробку стратегічних документів Громадській організації Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Фото без описуФото без опису