У Полтаві відбувся форум-ярмарок "Крафтовий бізнес Полтавщини: єднання заради відновлення регіону"

  • 153

Фото без опису

 

Форум-ярмарок "Крафтовий бізнес Полтавщини: єднання заради відновлення регіону" зібрав представників малого і середнього бізнесу, представників виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з метою обговорення розвитку та соціального фокусу бізнесу. 

На форумі обговорювалися  питання, пов'язані зі зміцненням соціальної відповідальності бізнесу, сприяння розвитку регіону та відновленню його після кризових ситуацій. Учасники змогли обмінятися досвідом, ідеями та ресурсами, сприяючи спільному розвитку і підтримці бізнесу в регіоні.

Основна мета форуму - підкреслити, що бізнес не обмежується лише товаром і прибутком, а має важливу соціальну роль у розвитку громади та підтримці регіону. Це може бути реалізовано шляхом створення робочих місць, сприяння соціальним проектам, участі в благодійних програмах та інших ініціативах, спрямованих на покращення якості життя мешканців.

"На форумі коротко розповіла про наших виробників молочної продукції , напівфабрикатів, пряників, борошна, олії; подякувала всім нашим наповнювачам бюджету - агровиробникам, представникам переробної промисловості, самозайнятим особам" - повідомила селищний голова Олена Сидоренко.

Участь у форумі-ярмарку "Крафтовий бізнес Полтавщини: єднання заради відновлення регіону" стала корисною для представників бізнесу, органів влади та місцевого самоврядування, адже всіх нас обʼєднує бажання активно долучитися до соціальних ініціатив та сприяти розвитку свого регіону.