Підприємці Оржицької громади передали дітям солодкі новорічні подарунки

  • 319

Фото без опису

Виконуючи умови конкурсу грантів «Курс на Незалежність», ініційованого агропромисловим холдингом «Астарта-Київ», ФОП Зіненко Олег Іванович, ФОП Шмідт Валерій Володимирович та КП «Оржиця-комунсервіс», що стали переможцями конкурсу, передали дошкільнятам, учням початкових класів та діткам пільгових категорій нашої громади солодкі новорічні подарунки.

Нещодавно стало відомо, що троє згаданих вище представників Оржицької громади стали переможцями проєкту та отримали від «Астарта-Київ» обладнання для розширення своєї підприємницької діяльності у розмірі майже 800 тисяч гривень кожен. За умовами конкурсу, переможці повинні передати для потреб громади продукцію на суму, еквівалентну 10% від вартості отриманого обладнання. Знайшовши спільну думку, підприємці вирішили закупити новорічні пакунки. Це вдалося зробити за ціною виробника завдяки сприянню підприємиці, депутату селищної ради Ірині Володимирівні Нестеренко. Солодощі діти отримають у школах та дитсадках ближче до різдвяно-новорічних свят.

Щиро дякуємо агропромисловому холдингу «Астарта-Київ» та місцевим підприємцям за соціальну орієнтованість, допомогу та підтримку громади у цей непростий час.

На фото: фізична особа-підприємець Валерій Шмідт, головний бухгалтер КП "Оржиця-комунсервіс" Ірина Бичкова, заступник директора із земельних і соціальних питань ТОВ "Астарта Прихоролля" Жанна Радько, фізична особа-підприємець Олег Зіненко