Оржицька громада успішно завершила участь у проєкті «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку»

  • 311

Фото без опису

13 грудня 2023 року у Полтаві відбувся Регіональний Форум «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку», який став завершальним заходом у однойменному проєкті, що реалізовувався Благодійною Організацією «Світло Надії» завдяки ініціативі представництва Міжнародної організації з міграції в Україні та фінансувався за підтримки Уряду Канади Міністерством закордонних справ, торгівлі та розвитку.

Наша громада стала однією із 15 громад-переможниць проєкту у Полтавській області, які отримали фінансування від міжнародного донора. Завдяки цьому «Оржицька лікарня» отримала реабілітаційне обладнання, функціональні ліжка, візки та ходунці, що, відповідно до грантової заявки, забезпечить належні умови проживання та реабілітації ВПО, ветеранів та осіб з інвалідністю в закладі охорони здоров’я.

Ми щиро дякуємо нашим партнерам CO «Light of Hope»/БО «Світло надії» та IOM Ukraine за корисні знання, досвід та допомогу у цей скрутний для України час і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.