Селищний голова та перший заступник презентували Оржицьку громаду угорським партнерам

  • 199

Фото без опису

Оржицький селищний голова Олена Сидоренко та перший заступник селищного голови Світлана Маслак взяли участь у засіданні Ради представників муніципалітету Будакесі (Угорщина), де презентували нашу громаду іноземним партнерам і доповіли про труднощі, спричинені війною.

Навчальна поїздка до Угорщини пройшла в рамках ініціативи «Мости довіри», що реалізується Радою Європейських муніципалітетів і регіонів спільно з Асоціацією міст України за підтримки «U-LEAD з Європою».

Керівники громади зустрілися з представниками Угорської національної асоціації органів місцевого самоврядування щоб обговорити угорську систему місцевого самоврядування та її особливості, які можуть бути корисними і в нашій громаді. В свою чергу, Олена Сидоренко та Світлана Маслак поділилися досвідом реформи децентралізації, компетенціями органів місцевого самоврядування в Україні та роботою в умовах війни.

Відео виступу Оржицького селищного голови Олени Сидоренко на засіданні Реди представників Будакесі можна переглянути на нашому YouTube-каналі.

А також до вашої уваги інтерв'ю Олени Сидоренко та Світлани Маслак місцевому телебаченню (угорською мовою, на жаль, без титрів).