Розпочато прийом пропозицій до проєкту Програми комплексного відновлення Полтавщини

  • 79

Фото без опису

Розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 12.04.2023 № 206 затверджено рішення „Про розроблення Програми комплексного відновлення територій Полтавської областіˮ, яким затверджено склад робочої групи, а також розпочато прийом пропозицій громадськості до проєкту Програми.

Пропозиції прийматимуться протягом 60 календарних днів, починаючи з 17 квітня 2023 року, з наступним розглядом на черговому засіданні робочої групи та оприлюдненням результатів розгляду в офіційних медіа. Жителі області можуть подавати пропозиції щодо відновлення громади та регіону в електронному вигляді на офіційну адресу облвійськадміністрації: oda@adm-pl.gov.ua.

Перше установче засідання робочої групи відбудеться 17.04.2023.

Відповідальним за розроблення Програми комплексного відновлення є Департамент будівництва, містобудування і архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики Полтавської обласної військової адміністрації.

Довідково: Програма відновлення – це документ, який визначає основні просторові, містобудівні та соціально-економічні пріоритети політики відновлення і включає в себе комплекс заходів для забезпечення відновлення території відповідної області, території громади (її частини), яка постраждала внаслідок збройної агресії проти України або в якій сконцентровані соціально-економічні, інфраструктурні, екологічні чи інші кризові явища.

Нет описания фото.

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Поделиться