ПРОДОВЖУЄМО ПІДТРИМУВАТИ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

  • 125

Фото без опису

У такі складні часи ми зобов’язані допомагати тим, кому зараз найтяжче – нашим військовим. За останній тиждень селищною радою було закуплено та передано необхідну амуніцію та засоби захисту для військовослужбовців із Оржиці, Зарога, Плехова, Великоселецького, Чевельчі, Чайківщини, Денисівки, Чмихалового, Золотух та Онішок. Серед переданого – тактичні рюкзаки, аптечки, турнікети, перчатки, наколінники, каремати, спальні мішки, каремати-сідушки, дощовики, тактичні окуляри, ремінно-поясні системи. Звичайно, всі ці речі було закуплено за кошти, зібрані під час благодійних заходів. Починаючи з травня 2022 року, вже зібрано 695 886 грн, з них на потреби військових витрачено 559 194 грн.

Крім того, передавали землякам - бійцям ЗСУ бронежилети та тютюнові вироби, надані Благодійним фондом Олександра Трухіна, за що ми вкотре дякуємо.

Важливо пам'ятати, що кожна ваша пожертва, кожна ваша гривня допомагає хлопцям і дівчатам на передовій виборювати нашу незалежність із рук агресора. Саме наша допомога і єдність пришвидшують омріяну Перемогу. І через майже рік жорстокої війни нам не варто зупинятися. Ми мусимо і далі бути єдиними, бо в єдностісила! Слава Україні! Слава нашим захисникам!