Звернення Оржицького селищного голови Олени Сидоренко

  • 2261

Шановні жителі Оржицької громади! Дорогі оржиччани!

Сьогодні Україна зіткнулася з повномасштабним вторгненням російських військ. Ворог має на меті нас залякати та деморалізувати. Ситуація залишається серйозною. Наразі наше з вами завдання – зберігати спокій, не сіяти паніку, бути пильними та підтримувати одне одного і наші населені пункти. Наразі у цілодобовому режимі працює селищна рада, у штатному режимі - комунальні підприємства та установи, зокрема, Оржицька лікарня та Центр ПМСД. Школи та дитячі садочки тимчасово закриті. У магазинах та аптеках є у наявності запас продуктів та ліків. Старостати працюють у посиленому режимі, забезпечуючи життєдіяльність своїх населених пунктів, організовуючи соціально свідомих та активних жителів. Працівники поліції цілодобово чергують на в’їздах до смт Оржиця.

Будьмо пильними та уважними на випадок появи у селах невідомих осіб чи автомобілів, побачивши їх, по можливості сфотографуйте, не вступайте у конфлікт, а телефонуйте на «102» чи телефони «гарячої» лінії селищної ради (05357) 91-2-78, (05357) 91-1-31, (05357) 91-6-47.

Активне пересування по області дещо обмежено, тому, виїжджаючи з дому, майте при собі паспорт. Без нагальної потреби рекомендуємо залишатися вдома та зберігати спокій.

Дотримуймося інформаційної гігієни – не поширюйте пости з фото військової техніки, читайте, дивіться та вірте лише інформації з офіційних джерел https://orz-rada.gov.ua/news/1645718823/

Будьте пильними до всіляких телефонних повідомлень та дзвінків від шахраїв, не відповідайте на незнайомі чи приховані номери.

Від нашої згуртованості залежить наше майбутнє.

Оржицький селищний голова Олена Сидоренко