Онлайн-конференція «Україна-Китай. Регіональне співробітництво. Нові шляхи розвитку»

  • 287

Фото без опису

До уваги підприємств, що працюють на території Оржицької селищної територіальної громади!

У рамках сприяння розвитку та налагодження ділового співробітництва між представниками між представниками українського та китайського бізнесу, а також сприяння просуванню українських товарів на ринок Китайської Народної Республіки Український союз промисловців і підприємців спільно з Асоціацією Українсько-Китайського співробітництва наразі планують проведення у форматі онлайн-конференції «Україна-Китай. Регіональне співробітництво. Нові шляхи розвитку».

Мета конференції: презентація потенціалу регіонів у сфері виробництва харчової і сільськогосподарської продукції, пошук можливостей виходу на діалог із представниками бізнесу КНР щось реалізації спільних проєктів для складання в Україні китайських товарів та подальшого їх експорту до Європи. Онлайн-конференція відбудеться у вигляді В2В майданчика, де українські підприємства презентуватимуть власні проєкти китайській стороні.

З метою участі у заході підприємствам пропонується підготувати власну презентацію, яка буде розміщена на сайті конференції (наразі він у процесі створення). Форму презентації для передачі представникам бізнесу КНР буде надано додатково учасникам конференції.

Учасники будуть поділені за регіонами, або за галузями, у залежності від їх кількості та спеціалізації. Виходячи із спеціалізації конференції пріоритети та черговість, що заявлені організаторами заходу, наступні:

1) виробники продуктів харчування та напівфабрикатів;

2) виробники сільськогосподарської продукції;

3) підприємства з пропозиціями складання на території України конкретних товарів/напрямків, для подальшого сектору до країн-членів Європейського Союзу (знання сегмента, наявність досвіду);

4) інші пропозиції, які можуть бути передані зацікавленим діловим колам КНР.

Відповідність спеціалізації є основною вимогою.

Кількість підприємців-учасників від області – необмежена.

Бажаючі взяти участь у онлайн-конференції повинні надати до відділу економічного розвитку та муніципальних інвестицій виконавчого комітету Оржицької селищної ради (електронна адреса info@orz-rada.gov.ua): назву підприємства, ПІБ та телефон контактної особи.

Термін подачі інформації до відділу до 09.02.2022 р.

Будьте активними, долучайтеся до заходів, які допоможуть розвивати Ваш бізнес!