Проведено індивідуальні бесіди на тему "Запобігання та протидія злочинності" та "Протидія домашньому насильству"

  • 492

02 лютого 2022 року помічник юриста Оржицького бюро правової допомоги Богдана Тилюк спільно з фахівцем Лубенського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області Романом Куликом для осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, провела індивідуальні бесіди на тему: «Запобігання та протидія злочинності» та «Протидія домашньому насильству».

Під час заходу фахівець Роман Кулик розповів присутнім про основні види діяльності та систему заходів у державі, спрямованих на вдосконалення суспільних відносин з метою усунення негативних явищ та процесів, що породжують злочинність або сприяють їй, а також недопущення вчинення злочинів на різних стадіях злочинної поведінки. Також учасників семінару ознайомлено з основними положеннями Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», який забезпечує комплексний підхід у боротьбі з домашнім насильством.

По завершенню семінару присутні мали змогу отримати консультації з правових питань. Крім того, юристка ознайомила присутніх з послугами, які можна отримати в Оржицькому бюро правової допомоги. Усім бажаючим було надано друковані матеріали, що стосуються системи безоплатної правової допомоги.

Реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть, звернувшись до Оржицького бюро правової допомоги за адресою: смт. Оржиця, вул. Центральна, 22, тел.(5357) 91-8-47 Orzhytske@legalaid.pl.ua 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).