Відбулася чергова сесія Оржицької селищної ради

  • 494

Фото без опису

07 грудня, у День місцевого самоврядування, депутати Оржицької селищної ради восьмого скликання зібралися на пленарне засідання чотирнадцятої сесії. На початку засідання селищний голова Олена Сидоренко привітала присутніх з професійним святом та побажала і надалі працювати злагоджено та плідно на благо громади. 

Розглядаючи 16 питань порядку денного сесії, депутатами було схвалено ряд змін, внесених до Програми соціального захисту населення Оржицької селищної ради на 2021 рік, Програми діяльності та утримання Трудового архіву Оржицької селищної ради на 2021-2024 роки, Програми розвитку та фінансової підтримки житлово-комунального господарства Оржицької селищної ради на 2021, Статуту комунального некомерційного підприємства «Оржицький центр первинної медико-санітарної допомоги», а також до бюджету Оржицької селищної територіальної громади на 2021 рік. 

Депутати затвердили внесену селищним головою кандидатуру Івана Вірченка на посаду старости Золотухинського старостинського округу, враховуючи результати громадського обговорення. Окремим рішенням на новопризначеного старосту покладено повноваження щодо посвідчення довіреностей. 

У зв’язку зі зміною місця розташування адміністративної будівлі Оржицької селищної ради, рішеннями сесії було затверджено нові адреси селищної ради та її виконавчого комітету: вул.Центральна, 24, смт Оржиця. 

Депутати розглянули та ухвалили рішення про проведення конкурсу та оголошення про початок формування конкурсної комісії на зайняття посади директора Оржицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Оржицької селищної ради.

Розглядаючи земельні питання, депутати надали дозвіл  КП «Оржиця-комунсервіс» на розробку проекту землеустрою та, згідно із заявами громадян, скасували ряд рішень попередньої сесії. Надано дозвіл на придбання та прийняття до комунальної власності Оржицької селищної ради однокімнатної квартири в смт Оржиця для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Прийняті рішення засідання чотирнадцятої сесії селищної ради восьмого скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Оржицької селищної ради  для ознайомлення у строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».