Вітання селищного голови з Днем місцевого самоврядування

  • 536

Фото без опису

ШАНОВНІ ОРЖИЧЧАНИ!

Місцеве самоврядування є основою будь-якого демократичного суспільства.

Діяльність селищної ради завжди спрямована лише на покращення умов життя, підвищення рівня комфорту і задоволення життєвих потреб усіх оржиччан. На порядку денному – ще багато проблем, розв'язання яких дасть можливість нашій громаді розвиватися стабільно та упевнено дивитися в майбутнє. І важливу роль у вирішення актуальних для оржиччан питань відіграють саме працівники органів місцевого самоврядування.

ШАНОВНІ СТАРОСТИ, ПРАЦІВНИКИ ВИКОНАВЧОГО АПАРАТУ РАДИ, ПРАЦІВНИКИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ УСІХ РОКІВ!

На вас випадає найбільше навантаження, тягар та біль людських проблем. Ви вирішуєте найболючіші питання сільських громад.

Упевнена, що ви і надалі залишатиметесь мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу і разом із усією громадою в мирі й злагоді будете піднімати потенціал рідного краю на вищий рівень.

Висловлюю вдячність депутатам селищної ради, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного бути почутим.

Особливі слова подяки адресую ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Хай їхній багатий досвід в органах самоврядування стане прикладом наполегливої роботи для кожного з нас.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, міцного здоров'я, достатку та доброї долі. Хай усі життєві негаразди обходять стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають сили та наснаги.

Олена СИДОРЕНКО,

Оржицький селищний голова