Оголошення про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора Оржицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Оржицької селищної ради

  • 349

Фото без опису

 

Оржицька селищна рада оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора Оржицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Оржицької селищної ради.

До складу конкурсної комісії у рівній кількості входять представники суб’єктів системи надання соціальних послуг, визначених статтею 8 Закону України «Про соціальні послуги».

До складу конкурсної комісії не можуть входити представники того надавача соціальних послуг державного/комунального сектору, в якому проводиться конкурс на зайняття посади керівника.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до відділу організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету Оржицької селищної ради протягом 10 календарних днів з дати оприлюднення оголошення в термін з 8.00 години 08 грудня до 17.00 години 17 грудня 2021 року, крім вихідних, за адресою: смт Оржиця, вул.Центральна, 24, відділ організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету Оржицької селищної ради, е-mail: kadry.orz@gmail.com, контактний телефон 9-16-47.

 

У разі подання одним суб’єктом системи надання соціальних послуг більш як двох кандидатур, орган управління шляхом жеребкування визначає двох кандидатів до складу конкурсної комісії.