Проведено індивідуально-профілактичні лекції для суб'єктів пробації на тему "Профілактика вчинення домашнього насильства"

  • 399

Фото без опису

17 листопада 2021 року фахівцем Лубенського районного сектору №2 філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській області Романом Куликом спільно з головним юристом Оржицького бюро правової допомоги  Богданою Тилюк проведено індивідуально-профілактичні лекції для суб'єктів пробації на тему "Профілактика вчинення домашнього насильства".

У ході індивідуально діалогу були обговорені проблемні ситуації в родині, вказано на неправильні дії в конфліктній ситуації, а також роз’яснено про кримінальну та адміністративну відповідальність за вчинення насильства в сім’ї. Після чого, працівниками обговорено питання подальних спільних заходів у сфері запобігання та протидії домашнього насильства.

«Навчитися правильно виходити з конфліктів, без сумніву, дуже важливо. Але набагато важливіше навчитися не допускати їх появи. Дуже часто більшість проблем і непорозумінь в сім'ї досить легко вирішити, більше того, їх можна взагалі легко уникнути і зробити свою сім'ю міцною і щасливою!»- наголосив фахівець Лубенського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області Кулик Роман.

Фото без опису

Реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни також можуть, звернувшись до Оржицького бюро правової допомоги за адресою: смт. Оржиця, вул. Центральна, 22, тел.(5357) 91-8-47 Orzhytske@legalaid.pl.ua 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).