УСТАНОВИЛИ ДОДАТКОВІ КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ

  • 496

Фото без опису

З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, рішенням місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті селищної ради від 16 листопада 2021 року № 15 з 17 листопада 2021 р. на території Оржицької селищної ради уводяться додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи епідемічної небезпеки, які передбачають заборону на:

1. Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів;

2. Перебування на територіях загального користування без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, в тому числі виготовлених самостійно;

3. Перевезення пасажирів громадським транспортом (крім осіб, які не досягли 18 років) без наявності у них негативного результату ПЛР-тестування на COVID-19, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення поїздки, або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації - міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія, довідки про одужання особи від COVID-19.

Рішення комісії є обов’язковим до виконання всіма підприємствами, установами, організаціями, а також населенням на території селищної ради.

 

Фото з мережі Інтернет