Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 366

Фото без описуФото без опису

21 важливе для життєдіяльності громади питання розглянули 10 листопада 2021 року на засіданні виконавчого комітету під головуванням селищного голови Олени Сидоренко.

Члени виконкому прийняли ряд рішень, що стосуються погодження та затвердження фінансових планів і звітів закладів охорони здоров’я – КНП «Оржицька лікарня» Оржицької селищної ради та КНП «Оржицький Центр ПМСД», затвердили звіт про виконання бюджету Оржицької селищної територіальної громади за 9 місяців 2021 року та перелік об’єктів та заходів, які фінансуються у 2021 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Утворено робочу групу з питань забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури та затверджено План заходів щодо створення безперешкодного життєвого середовища на 2021-2023 роки.

Відповідними рішеннями виконкому було взято на квартирний та соціальний облік особу з числа дітей-сиріт, надано дозвіл на здійснення правочину, що стосується житлового права малолітньої дитини, поргоджено представлення до відзначення державною нагородою України «Мати-героїня» та затверджено висновок про можливість та доцільність позбавлення батьківських прав.

Члени виконавчого комітету розглянули, обговорили та затвердили тариф ТОВ «Захід-Схід-Енерго» на виробництво теплової енергії з використанням біопалива для забезпечення теплопостачання будівлі Зарізької ЗОШ І-ІІІ ст. імені М.Т. Симонова (Номиса) та тариф на централізоване водопостачання СФГ «Світанок». Надали ряд дозволів на зміну та присвоєння адресних номерів житловим та нежитловим приміщенням.

надано дозвіл на оформлення дубліката свідоцтва про право власності на житловий будинок.

З рішеннями виконавчого комітету селищної ради, прийнятими 10 листопада 2021 року, можна буде ознайомитися на офіційному вебсайті Оржицької селищної ради.