Для неповнолітнього суб'єкта пробації проведено виховну годину на тему "Значення освіти в житті людини"

  • 275

Фото без опису

5 листопада 2021 року фахівцем Лубенського районного сектору №2 філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській області Романом Куликом спільно з головним спеціалістом-фахівцем із соціальної роботи виконавчого комітету Оржицької селищної ради Аліною Храпаль для неповнолітнього суб'єкта пробації проведено виховну годину на тему "Значення освіти в житті людини".

У ході лекції увагу неповнолітнього акцентовано на тому, що кожній людині у повсякденному житті потрібні знання. "Всі діти ходять до школи, після чого закінчують коледжі та виші. Знання допомагають стати справжніми майстрами своєї справи. Освічена людина відчуває себе впевнено, у неї багато друзів. У наш час, щоб отримати гарну роботу, необхідні глибокі і різносторонні знання, володіння іноземними мовами" - підкреслив Роман Кулик.

"Учитися потрібно для того, аби стати необхідним. Адже з розумною, грамотною людиною усі хочуть спілкуватися, товаришувати, цікаво проводити час. Вважаю, що це щастя, коли поруч є люди з різними характерами й звичками, різним життєвим досвідом і уміннями" - зазначила Аліна Храпаль.