30 жовтня у Полтавській області стартувало голосування у конкурсі інвестиційних проєктів «Шкільний бюджет»

  • 927

Фото без опису

30 жовтня у Полтавській області стартувало голосування у конкурсі інвестиційних проєктів «Шкільний бюджет», за перемогу в якому змагаються і три проєкти від нашої громади, а саме:

Тарасенківська гімназія, проєкт № 118: «Сучасний харчоблок – здорові діти». Оновлення застарілого обладнання на харчоблоці, перетворення його у сучасне, безпечне та комфортне середовище. Придбання та встановлення сучасного енергоефективного обладнання у харчоблоці закладу, а саме пароконвектомату, овочерізки.
(посилання: https://smartregion.pl.ua/sb/projects/4/118); 

Круподеринська ЗОШ І-ІІІ ступенів, проєкт № 119: «Модернізація харчоблоку». Проект спрямований на приведення матеріально-технічної бази харчоблоку їдальні до санітарно-гігієнічних та естетичних умов до системи НАССР. На шкільному харчоблоці використовується морально і технічно застаріле обладнання 1985 року випуску. Проект передбачає заміну електричної плити, виробничих столів, придбання пароконвектомату, овочерізки, морозильної камери та іншого обладнання для харчоблоку.
(посилання: https://smartregion.pl.ua/sb/projects/4/119);

ОЗ «Оржицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. І.Я. Франка», проєкт № 145: «Сучасна актова зала – місце для творчого розвитку учнів». Нова освітня програма передбачає забезпечення всебічного розвитку дитини та її талантів. Для реалізації цього завдання необхідна комфортна та сучасна актова зала, у якій би можна було проводити шкільні свята, заняття хореографії, репетиції та гуртки. Тому придбання стільців та столів-трансформерів сприятиме комфортному, креативному та творчому простору для реалізації проєктів художньо-естетичних напрямів (концерти, тематичні заходи та конкурси.
(посилання:
 https://smartregion.pl.ua/sb/projects/4/145);

Шановні жителі громади! Закликаємо Вас взяти участь у голосуванні за проєкти від нашої громади! Для перемоги нашим землякам необхідно набрати максимально можливу кількість голосів. Перемоги у схожих проєктах у попередні роки і їх фактична реалізація доводить, що ми можемо зробити все, якщо будемо діяти разом!

Процедура голосування за проєкти для багатьох уже є знайомою. Для кого це вновину – алгоритм доволі простий. Необхідно перейти за посиланнями, згаданими вище, натиснути на кнопку із силуетом людини для авторизації на сторінці. Для авторизації є кілька варіантів, але один із найпростіших і найдоступніших – через Приват24. Опісля авторизації у новому вікні треба натиснути кнопку «Шкільний бюджет», далі – «Проєкти», після чого необхідно знайти проєкт за номером або районом (Лубенський). Коли Ви знайдете наш проєкт, необхідно відкрити його, внизу сторінки знайти і натиснути на кнопку із написом «Підтримати».

Цей процес займе не більше 5 хвилин Вашого часу і проголосувати одна людина може за три проєкти. Тому просимо Вас підтримати усіх учасників конкурсу із Оржиччини.

Чи можете Ви допомогти ще чимось? Так! Ви можете поширити цей пост для охоплення більшої кількості людей та більшої підтримки наших проєктів.

Голосування триватиме до 15 листопада включно. Тому просимо Вас не баритися і підтримати своїх земляків.

Для кожного з нас це – можливість зробити маленький вчинок, який посприяє розвиткові нашої Оржиччини.