ЩОБ МАТИ У ДОМІВЦІ ВОДУ – ПОТРІБНО ЗА НЕЇ ПЛАТИТИ!

  • 1078

Фото без опису

Для нашої громади питання забезпечення питною водою є і завжди залишатиметься актуальним. Поряд з ним, актуальною залишатиметься і проблема неналежної оплати послуг з водопостачання та водовідведення.

Стабільна робота важливого для життєдіяльності громади КП «Оржиця-водоканал» знаходиться у прямій залежності від рівня оплати споживачами отриманих послуг з водопостачання та водовідведення. Станом на 01.10.2021  борг населення (1602 абонента) перед підприємством становить 429 тис. 398,08 грн.

Для того, щоб вчасно розраховуватись з бюджетом за податковими платежами і оплачувати за спожиту електроенергію та одночасно належно забезпечувати населення громади послугами з централізованого водопостачання та водовідведення, КП «Оржиця-водоканал» змушене порушити питання про підвищення тарифів.

Звертаємося з проханням до мешканців громади – споживачів послуг КП «Оржиця-водоканал» найближчими днями звірити стан розрахунків за телефоном абонентського відділу підприємства 0959451756 та оплатити наявну заборгованість  за послуги з водопостачання та водовідведення ще за старими тарифами.