Відзначення Дня визволення Полтавщини від фашистських загарбників

  • 560

Фото без опису

Чи маємо ми право забувати тих, хто поклав своє життя заради майбутнього, заради нас? Однозначно, відповідь – ні. Наш священний обов’язок пам’ятати тих, хто потрапив у нещадне горнило війни. Про тих, хто дивився смерті у вічі, але не відступив. Про тих, хто став визволителем нашої землі від фашистської навали. Про тих, кого ми з гордістю і вдячністю водночас називаємо героями.

Аби віддати данину пам’яті воїнам, героям, визволителям, сьогодні, 23 вересня, у Парку Перемоги смт Оржиця було проведено захід під назвою «А пам’ять священна…», присвячений визволенню Полтавщини від фашистських загарбників. У ході мітингу присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих у роки Другої світової війни та поклали квіти до Братської могили. Селищний голова Олена Сидоренко у своєму виступі вкотре наголосила, що найменше, що ми можемо зробити із вдячності за нашу свободу – це пам’ятати про безсмертний подвиг нашого народу.

Шановні жителі Оржицької громади! Пам’ятаймо своє минуле задля нашого ж майбутнього. Не гасіть Вічний вогонь пам’яті у своїх серцях.