Апаратна нарада у селищній раді

  • 579

На апаратній нараді, що відбулась 19 липня під головуванням селищного голови Олени Сидоренко, розглянуто питання про результати весняного призову на строкову  військову службу громадян на території громади, з якого  доповідав заступник військового комісара Оржицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимир Даценко, зазначивши, що планове завдання Оржицьким РТЦК та СП виконано на 35 відсотків, до військ було відправлено 7 призовників з 20 запланованих.  Окреслено ряд заходів для якісної підготовки до проведення осіннього призову 2021 року.

 

Про стан техногенно-екологічної ситуації на території громади поінформував Завідувач сектору з питань цФото без описуивільного захисту, інформаційних технологій та захисту даних виконавчого комітету селищної ради Олександр Орловський, який, зокрема, зазначив, що 16 пожеж, які сталися на території громади з початку року, 10 виникло на відкритих територіях, в екосистемах. Селищний голова Олена Сидоренко ще раз звернулась до громадян з прохання бути обережними з вогнем, бо самовільне і неконтрольоване спалювання рослинних залишків завдає шкоди та становить велику небезпеку як для людей, так і для природи.

На нараді розглядали питання підготовки до відзначення 30-річчя незалежності України. Про заплановані заходи поінформував начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету селищної ради Віктор Рябець.

По закінченню наради Олена Сидоренко дала ряд доручень та обговорили кілька організаційних питань.  Одне з них стосувалось направлення повідомлень мешканцям громади та смт Оржиця зокрема про сплату земельного податку. Очільник громади наголосила на необхідності протягом найближчого часу сплатити земельний податок для фізичних осіб.