Сімейна ферма родин Сергієнків та Шаповаленків передає досвід потенційним господарям та керівникам громад Полтавщини

  • 581

Фото без опису

Сьогодні, 24 червня, за участю заступника голови Оржицької селищної ради Юрія Олійника та старости Денисівського старостинського округу Юлії Рак керівники громад Полтавської області та потенційні господарі переймали досвід роботи на сімейній фермі у власників такої ферми – Юрія Шаповаленка та Олександра Сергієнка, які займаються цією справою уже понад 5 років.

На початку зустрічі господарі ферми надали слово Юрію Олійнику, який привітав гостей на території Оржицької громади та побажав отримати на нашій землі знання та досвід ведення сільського господарства.

Опісля Юрій Шаповаленко та Олександр Сергієнко розповіли зацікавленим гостям про те, що спонукало займатися скотарством, як розпочинали справу, які переваги та недоліки сімейної ферми тощо. Багато запитань ставили керівники громад та потенційні господарі, і жодне з них не залишилося без точної відповіді.

Гості отримали гарні враження від екскурсії територією сімейної ферми та від розмови із її господарями і, сподіваємося, перейняли знання та досвід, які використають у своїй діяльності.

Ми бажаємо родинам Сергієнків та Шаповаленків нових звершень та процвітання на своєму шляху.