У приміщенні Центру культури та дозвілля проведено урочистості для працівників медичної галузі громади

  • 668

Напередодні Дня медичного працівника, 17 червня, у приміщенні Центру культури та дозвілля проведено урочистості для працівників медичної галузі громади.

Після музичного початку заходу до слова запросили Оржицького селищного голову Олену Сидоренко, головного лікаря КНП «Оржицька лікарня» Лесю Пономаренко та головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Григорія Ворону. Керівники привітали присутніх із прийдешнім святом та побажали щастя, достатку, родинного тепла. «А найголовніше – будьте здорові, бо наше здоров’я залежить від вас», - побажала медикам Олена Сидоренко. Після вітань Леся Пономаренко закликала присутніх вшанувати хвилиною мовчання працівників медицини громади, які відійшли за межу вічності. Так усі в залі віддали данину пам’яті тим, хто все життя присвятив людині та її здоров’ю. Опісля знову заговорили про приємне: кращих з кращих нагородили Подяками за сумлінну працю.

А вже за мить винуватці свята отримали у подарунок музичні вітання, комедійні мініатюри, гуморески та просто гарний настрій від працівників КЗ «Центр культури та дозвілля» та КЗ «Публічна бібліотека», за що вони і були нагороджені щирими оплесками та овваціями.