Відбулося засідання виконавчого комітету Оржицької селищної ради

  • 447

У п’ятницю, 11 червня, у малій залі селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету Оржицької селищної ради.

У ході роботи члени виконкому підтримали рішення Про створення Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та  протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми, затвердження положення про Координаційну раду, її складу. Також присутні розглянули питання про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, про затвердження Правил приєднання до комунальних водопровідних та каналізаційних мереж Оржицької селищної ради та Правил користування системами централізованого комунального водопостачання.

Крім того, члени виконавчого комітету одноголосно погодили проєкт рішення «Про перейменування вулиці Чапаєва у с. Великоселецьке», який буде розглядатися на наступній сесії селищної ради. До слова, жителі с. Великоселецьке висловили бажання дати вулиці назву Діброва.

Вкінці засідання було розглянуто три питання, які стосуються приведення у відповідність адресного господарства у населених пунктах громади.

Рішення, прийняті виконавчим комітетом, будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Оржицької селищної ради у строки, визначені ЗУ «Про доступ до публічної інформації».