Сьогодні, 12 травня, в Україні відзначається Міжнародний день медичної сестри.

  • 572

Медична сестра – це не тільки професія, а й покликання душі. Протягом тисячоліть люди, які рятують від хвороб і гоять рани, користуються шаною та повагою. Їх робота часто непомітна, але саме завдяки їй медицина функціонує як цілісна система, здатна надати пацієнтам усю необхідну допомогу у скрутний час. А здоров’я – це безцінне благо та щастя кожного.

З цієї нагоди Оржицький селищний голова Олена Сидоренко та перший заступник селищного голови Світлана Маслак спільно із головним лікарем КНП «Оржицька лікарня» Лесею Пономаренко, головним лікарем КНП «Оржицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Григорієм Вороною та старшим фельдшером Оржицької підстанції Лубенського округу № 3 КП «Полтавський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Полтавської обласної ради» Юлією Задорожньою привітали медичних сестер, які працюють в цих закладах,  із професійним святом.

Керівники громади та закладів охорони здоров’я від усієї душі побажали помічникам лікарів і пацієнтів доброго здоров’я, миру та злагоди в родинах, плідної творчої роботи, всіляких успіхів у благородній справі охорони здоров’я людей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису