Карантинні обмеження

  • 537

У четвер, 15 квітня, на виконання постанови КМУ від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (з урахуванням змін, що внесенні постановою КМУ від 17 лютого 2021 р. № 104) та на виконання протоколу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області від 19 березня 2021 року № 6/2021, завідувачем сектору з питань цивільного захисту, інформаційних технологій та захисту даних виконавчого комітету Оржицької селищної ради Олександром Орловським спільно з представником Оржицького управління ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області Володимиром Лютим та представником Сектору поліцейської діяльності №1 відділу №2 Лубенського РВП ГУ НП в Полтавській області Тарасом Вороною проведено моніторинг закладів торгівлі смт. Оржиця, сіл Маяківка, Онішки та Великоселецьке на дотримання карантинних вимог "червоної зони", дотримання маскового режиму з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Фото без опису

За результатами перевірки було складено 1 протокол про адміністративне правопорушення та видано 3 попередження населення у зв'язку з недотриманням маскового режиму.

Фото без опису

Шановні жителі Оржицької громади! Закликаємо Вас неухильно дотримуватись протиепідемічних заходів. Тримайте соціальну дистанцію, користуйтеся захисними масками, рукавичками та антисептичними засобами. На період карантину дотримуйтесь встановлених законодавством обмежень.

Фото без опису