НОНС Круглого столу на тему: «Протезування в Україні: проблемні питання та сучасні реалії»

  • 14

АНОНС

Круглого столу на тему: «Протезування в Україні: проблемні питання та сучасні реалії».

За ініціативи Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» та громадська організація «Національна асоціація спинальників України» та Комітету Національної асоціації адвокатів України з питань захисту прав осіб з інвалідністю спільно організовано круглий стіл на тему: «Протезування в Україні: проблемні питання та сучасні реалії».

Захід відбудеться 29 жовтня 2024 року о 10:00 у змішаному форматі: у режимі онлайн – за допомогою платформи Zoom, або офлайн – у приміщенні НААУ за адресою: вул. Борисоглібська 3, 5-й поверх, м. Київ.

У заході візьмуть участь народні депутати України, представники центральних та місцевих органів виконавчої влади, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, громадських організацій.

Актуальність проведення заходу полягає в тому, що за статистикою МОЗ, 20 тисяч людей будуть потребувати протезування внаслідок збройної агресії російської федерації. І це не остаточні дані. Пошук оптимального протезного вироба, який дозволив би максимально відновити функціональність кінцівок – складний процес.

Під час проведення круглого столу планується обговорити такі питання.

  1. Нормативно-правове регулювання протезування в Україні.
  2. Обговорення методу остеоінтеграційного протезування.
  3. Обговорення проблемних питань законодавчого врегулювання протезування

пацієнтів шляхом застосування інноваційних технологій, зокрема методу остеоінтеграційного протезування.

Основною метою заходу є виявлення проблемних питань, пов’язаних із законодавчим врегулюванням протезування із застосуванням інноваційних технологій в Україні, аналіз клінічної доцільності різних методів протезування та висвітлення реабілітаційної допомоги українцям, які її потребують.

Модератор-доповідачі:

Олександр Вознюк – голова Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів», голова Комітету НААУ з питань захисту прав осіб з інвалідністю.

Спікерами будуть заступник голови Комітету НААУ з питань захисту прав осіб з інвалідністю Богдан Кондратенко та член цього ж Комітету Віталій Жуковський.

Тема: - «Протезування в Україні: проблемні питання та сучасні реалії».

Дата: 29 жовтня 2024 року

Час: 10 годин 00 хвилин.

Для участі у заході потрібно зареєструватися за посиланням:

https://forms.gle/g15U26yusFkQ3u9E6

Посилання на відеоконференцію:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_wRqlKysUQcKQTrOwD4ix3w

Цей захід проводиться Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» та громадською організацією «Національна асоціація спинальників України» та Комітетом Національної асоціації адвокатів України з питань захисту прав осіб з інвалідністю.

Фото без опису