Оголошується конкурс творчих робіт для школярів та юнацтва «ГРОМАДА МОЄЇ МРІЇ»

  • 12

 

Оголошується конкурс творчих робіт для школярів та юнацтва «ГРОМАДА МОЄЇ МРІЇ»

 

Полтавський державний аграрний університет та Асоціація «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування» оголошують приймання матеріалів на VІІ конкурс творчих робіт школярів та юнацтва «ГРОМАДА МОЄЇ МРІЇ»

 До участі в конкурсі запрошуються здобувачі повної загальної середньої освіти, професійно-технічної, позашкільної освіти та передвищої освіти. У конкурсі можуть брати участь як окремі автори, так і авторські колективи.

 На конкурс подаються роботи, виконані у вигляді опису проєкту розвитку громади (населеного пункту) або її частини – школи, лікарні, зони відпочинку, туристичного центру, басейну, ботанічного саду, дороги, мосту; організації дозвілля, свята, фестивалю, спортивних змагань, художнього конкурсу; прибирання сміття, очищення водойми, насадження лісу; оздоблення території (клумб, розаріїв, фонтанів, скульптур); будівництво і реставрація публічних споруд (шкіл, бібліотек, будинків культури, музеїв, церков); застосування цифрових технологій у житті громади (навчання, конкурси, громадські обговорення, консультування, інформування) тощо.

Виклики, з якими зіштовхнулися громади України під час війни, змушують по-іншому оцінити рівень їхньої безпеки та технічного забезпечення, і це може відображатись у проєктах.

 Робота виконується у формі пояснювальної записки обсягом до 15 сторінок (формат А4) з використанням прийомів візуалізації (схем, малюнків, фотографій). До неї додається реєстраційна картка (див. Положення про конкурс).

Електронний варіант конкурсної роботи слід надсилати на електронну адресу (pua@pdau.edu.ua) кафедри публічного управління та адміністрування Полтавського державного аграрного університету до 18 листопада 2024 року. 

Роботу також можна подати в друкованому вигляді до Полтавського державного аграрного університету (вул. Сковороди, 1/3, корпус 4, кімната 494) до 18 листопада 2024 року.

Конкурс проводиться поетапно: І етап – відбірковий (заочний), триватиме до 18 листопада 2024 року; ІІ етап – фінальний, – до 4 грудня 2024 року.

Список учасників, запрошених до участі в ІІ етапі Конкурсу, оприлюднюється на сайті Полтавського державного аграрного університету не пізніше 25 листопада 2024 року.

Учасники Конкурсу, які будуть запрошені до участі в ІІ етапі, мають підготувати презентацію проєкту, виконану у форматі відео в програмі «Microsoft Offise Power Point» чи іншій, що буде представлена на підсумковій конференції.

Форму проведення підсумкової конференції ІІ етапу Конкурсу (очна / дистанційна / змішана) буде визначено пізніше.

Журі конкурсу визначає переможців (I, II, III місця), яких буде нагороджено, окремо в категоріях «Індивідуальна діяльність» і «Колективна діяльність».

Телефон для довідок:    (095) 305-20-88.

Фото без опису