Оржицька громада отримала чергову благодійну допомогу від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» – сучасну пересувну освітлювальну вежу з генератором

  • 77

Фото без опису

Нещодавно наша громада для ефективної роботи комунальних підприємств отримала сучасну пересувну освітлювальну вежу з генератором потужністю 8 кВт на причепі. Це стало можливим завдяки співпраці Оржицької селищної ради з Проєктом USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Мобільна освітлювальна вежа є важливим елементом для забезпечення тимчасового освітлення під час виконання різних завдань, зокрема на відкритих заходах, будівельних майданчиках, у надзвичайних ситуаціях та для інших потреб, де необхідне ефективне освітлення загального призначення.

Освітлювальна вежа обов’язково стане у нагоді за холодної пори року, коли дні стануть коротшими, адже комунальники, крім альтернативного джерела енергії, отримають ще й потужний ліхтар, що освітлюватиме місце роботи. Крім цього, сам генератор зручно транспортувати у будь-яке місце, адже він обладнаний колісним ходом і гаком, щоб перевозити їх тягово-зчіпним способом.Надалі портативний освітлювач буде використовуватися комунальними підприємствами для потреб громади.

Оржицька селищна територіальна громада висловлює вдячність HOVERLA / проєкт USAID в Україні за цінну допомогу. Наша співпраця сприяє покращенню інфраструктури громади та підвищенню ефективності роботи комунальних підприємств, що є важливим кроком у забезпеченні стабільної роботи місцевих служб, зокрема в умовах надзвичайних ситуацій.