Продовжуємо підтримувати військовослужбовців громади

  • 79

Продовжуємо підтримувати військовослужбовців громади

Упродовж літніх місяців та вересня на Оржиччині активно проводилися благодійні заходи – концерти, ярмарки, спортивні змагання, у ході яких жителі та гості громади на допомогу землякам-військовослужбовцям ЗСУ зібрали 251 тис. 458 грн. За рахунок цих коштів за зверненнями хлопців у вересні були придбані окремі предмети військового спорядження, зокрема, 7 карематів, 3 рюкзаки на 80 літрів, 4 карамат-сидінь, 3 спальники, 2 пари наколінників, 6 тактичних масок, 5 пар тактичних рукавиць, 5 розвантаження поясів РПГ тактичних, 3 аптечки, 15 турнікетів, 5 компресійних бандажів на загальну суму 57 тис. 225 грн. Частина спорядження вже передана рідним восьми Захисників із селища Оржиця, сіл Чевельча, Старий Іржавець, Чутівка, Золотухи, Великоселецьке. Крім того, 15 тис. грн та 7 тис.658 грн готівкою були передані військовослужбовцям з Оржиці задля придбання комплектуючих до автомобіля та медикаментів відповідно.

Передача спорядження, закупленого за благодійні кошти жителів та гостей громади, продовжується. Нові придбання за запитами земляків плануються.

Дякуємо кожному захиснику і захисниці, які боронили і боронять нашу країну заради майбутніх поколінь, заради того, щоб Україна жила і стала кращою!

Віримо в ЗСУ! Чекаємо Перемогу!Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису