Не витримало серце: помер військовослужбовець із села Новий Іржавець

  • 97

Не витримало серце: помер військовослужбовець із села Новий Іржавець

Сумна звістка про смерть ще одного Героя прийшла до Оржицької громади. Житель села Новий Іржавець Виговський Артем Юрійович, військовослужбовець Збройних Сил України, старший навідник гранатометного взводу, який чесно та самовіддано боронив нашу Батьківщину від російських окупантів, перебуваючи у відпустці, раптово помер від ішемічної хвороби серця 18 вересня 2023 року.

Народився Виговський Артем 19 жовтня 1986 року у місті Алмалик (Узбекистан), у віці 6 років переїхав з батьками в Україну, проживав та навчався у місті Бровари Київської області. Учився добре, мав багато друзів. На канікули приїздив до своїх бабусів і дідусів в село Новий Іржавець – відпочивав та допомагав по господарству. Після закінчення школи працював та навчався заочно у одному з вінницьких вишів. Одружився, радів народженню сина Дмитрика. Після повномасштабного вторгнення росії в Україну добровольцем вступив до лав Збройних Сил України, воював на сході країни. Отримавши таку довгоочікувану відпустку, Артем мріяв відпочити у колі рідних та друзів. Та радість була недовгою. Наслідки війни відклалися на його серці і воно зупинилося, назавжди…

Від імені усієї громади висловлюємо щирі співчуття родині Виговського Артема з приводу непоправної втрати. Світла пам'ять Герою України!

Завтра, 25 вересня, близько 10.00, зустрінемо «живим коридором» траурний кортеж з тілом Героя, який слідуватиме на території громади за маршрутом: с.Райозеро –с.Онішки – селище Оржиця – с.Старий Іржавець – с.Новий Іржавець.

Поховання Виговського Артема відбудеться завтра, 25 вересня, у селі Новий Іржавець.

Фото без опису