Спільно із нашими партнерами – Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» - оновили харчоблок у Опорному закладі «Оржицька ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. І.Я. Франка

  • 320

Фото без опису

 

Спільно із нашими партнерами – Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» - оновили харчоблок у Опорному закладі «Оржицька ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. І.Я. Франка. За кошти Проєкту закуплено і передано Оржицькій громаді нову лінію роздачі, пароконвектомат, сучасні холодильники і морозильні камери, електричну плиту, посуд, столи і стільці. Силами працівників закладу та батьків провели підготовчі роботи та косметичний ремонт їдальні перед встановленням обладнання. Результатом спільної праці став оновлений харчоблок із сучасним обладнанням та затишна їдальня. Ця ініціатива допоможе забезпечити наших дітей якісним харчуванням, формуватиме навички культури поведінки та почуття прекрасного.

Ми дякуємо Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», працівникам Опорного закладу, батькам та всім причетним до реалізації даної ініціативи. Ми всі разом дбаємо про здоров’я наших дітей та їх комфортне перебування у закладах освіти.