Петиція про присвоєння звання Героя України Антоненку Юрію Григоровичу (посмертно)

  • 275

Фото без опису

 

Шановні жителі громади!

Зовсім недавно всі разом ми змогли зробити велику річ – зібрали понад 25000 підписів під електронною петицією на сайті Президента України щодо присвоєння звання Героя України (посмертно) нашому Захиснику із Старого Іржавця Поліщуку Василеві. Родина Васі отримала відповідь від Володимира Зеленського, у якій зазначено, що Президент дав доручення Прем’єр-міністру України детально вивчити це питання. І ми всі разом сподіваємося на позитивне рішення керівництва держави.

Сьогодні ж ми маємо знову об’єднати наші зусилля для доброї справи. Колеги полеглого Захисника із села Заріг Антоненка Юрія створили петицію про присвоєння йому вищої державної нагороди – звання Героя України (посмертно). Маємо 90 днів для того, щоб зібрати 25000 підписів – тільки в такому разі її розгляне Президент України. Ми звертаємося до всіх вас із проханням підтримати петицію про присвоєння звання Героя України Антоненку Юрію – справжньому воїнові, захиснику, який віддав своє життя за нас з вами. Цим самим ми вшануємо пам’ять Героя і підтримаємо його рідних у скрутний час.

Посилання на е-петицію: https://petition.president.gov.ua/petition/186680?fbclid=IwAR3axBa2FMFsIYn1rGzTEauQR5qldkYW_Qlz_yncw4QOy3VtrDiJgZDWFR4