Шановні випускники та випускниці шкіл, технікумів, училищ! Радимо вам вступати до  Військового коледжу сержантського складу м.Полтава

  • 107

УВАГА ❗️Фото без описуФото без опису
Переваги коледжу:
1. Спеціальності, повністю сумісні з цивільною сферою життя: спеціальність 122 - Комп'ютерні науки, спеціальність 172 - Телекомунікації та радіотехніка
2. Безкоштовне навчання.
3. Можливість вступу незалежно від балів з мультипредметного тесту, тільки за результатами вступного іспиту (іспит, який проводиться безпосередньо в коледжі у вигляді мультипредметного тестування з трьох предметів: Українська мова та Математика; +на вибір Фізика або Історія України).
4. Обов'язкова стипендія всім незалежно від рівня навчання (хто навчається добре та відмінно - відповідно підвищена стипендія на 25%, 50%).
5. Повний пакет забезпечення (медичне, речове, харчове, житлове, в т.ч. компенсація за піднайом після випуску).
6. Обов'язкове 100% працевлаштування (держзамовлення МОУ), додаткові виплати (мат. допомога на оздоровлення під час відпустки, за скрутне становище, компенсація відряджень тощо)
7. Можливість набути статусу УБД (додаткові пільги на майбутнє).
8. Диплом ВІТІ (Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації).
9. Можливість подальшого навчання на старших курсах на вищі ступені (ВІТІ, ЖВІ, ХНУПС, ДУТ, багато інших закладів), для отримання офіцерського звання, вищої посади.

Полтавський Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут здійснює підготовку фахівців за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр» для проходження військової служби за контрактом на посадах сержантського та старшинського складу у Збройних Силах України.
Термін навчання в коледжі складає три роки.
Спеціальності, за якими здійснюється підготовка:

122 - Комп’ютерні науки
172 - Телекомунікації та радіотехніка

Для отримання більш детальної інформації перейдіть в телеграм-бот: @VKSS_VITI_bot