Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости  Яблунівського старостинського округу СЛІПЧЕНКО Людмили Романівни

  • 115

До уваги жителів Яблунівського старостинського округу!

 

Фото без опису

Оржицька селищна рада проводить громадське обговорення кандидатури старости Яблунівського старостинського округу.

Оржицький селищний голова виносить на розгляд жителів сіл Яблуневе, Загребелля та Пилиповичі кандидатуру на посаду старости Яблунівського старостинського округу Сліпченко Людмили Романівни.

Розпорядження селищного голови від 28.02.2023 р. № 17 «Про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости в Яблунівському старостинському окрузі Оржицької територіальної громади» розміщено на офіційному вебсайті Оржицької селищної ради: https://orz-rada.gov.ua/docs/1356825/

Порядок проведення громадського обговорення (громадських слухань, зборів громадян, інших форм консультацій з громадськістю) кандидатури  старости затверджено рішенням тринадцятої сесії селищної ради восьмого скликання від 12.11.2021 № 2:

https://orz-rada.gov.ua/docs/1029913/

Громадське обговорення проводиться у два етапи:

І етап – громадське опитування для визначення рівня підтримки запропонованої кандидатури старости.

ІІ етап - громадські слухання щодо підтримки запропонованої кандидатури старости. 

З огляду на воєнний стан в Україні, організаційний комітет визначив провести громадське опитування з 01 по 12 березня 2023 року включно у робочі дні з 8.00 до 17.00 в адміністративному приміщенні Яблунівського старостату у селі Яблуневе.

Опитування жителів проводитиметься у формі заповнення підписних листів на підтримку кандидатури старости. У підписних листах, крім зазначення прізвища, власного імені та по батькові,  дати народження учасника, вказується серія та номер паспорта громадянина України. Волевиявлення особи щодо підтримки кандидата на посаду старости засвідчується її особистим підписом. Особистим підписом засвідчується згода на обробку персональних даних.

Час та місце проведення громадських слухань буде визначено додатково.

Для подання письмових пропозицій та зауважень з винесеного питання жителі Яблунівського старостинського округу можуть використати поштову адресу Оржицької селищної ради: вул. Центральна, 24, смт Оржиця або електронну адресу селищної ради: info@orz-rada.gov.ua

 Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на громадське обговорення кандидатури старости (05357) 91647.