ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ З ОРЖИЧЧИНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ОТРИМУВАТИ ДОПОМОГУ ВІД ГРОМАДИ

  • 187

Фото без опису

 

За останні 20 днів селищною радою за заявами родичів було передано спорядження для військовослужбовців із Оржиці, Онішок, Чутівки, Сазонівки, Старого Іржавця, Чайківщини, Савинень, Тарасенкового та Великоселецького. Хлопці отримали тактичні рюкзаки, аптечки, турнікети, рукавиці, наколінники та налокотники, каремати, спальні мішки, каремати-сідушки, дощовики, тактичні окуляри, ремінно-поясні системи. Всі ці речі було закуплено за кошти, зібраними жителями та гостями громади під час благодійних заходів.

Станом на зараз, всі 695 886 грн благодійних коштів витрачено на потреби наших Захисників. Однак, залишаються не виконаними замовлення хлопців на більше, ніж 40 000 грн. Частину замовленого спорядження працівники виконавчого комітету селищної ради закуплять за власні кошти – триває збір грошей. Решта коштів, сподіваємося, надійде від жителів та гостей громади під час благодійних заходів до 8 Березня.

Принагідно вкотре дякуємо Благодійному фонду Олександра Трухіна за надані свого часу бронежилети, каски та тютюнові вироби, які ми теж передали військовим з Оржицької громади.