Робота над проєктом Стратегії розвитку Оржицької селищної територіальної громади продовжується.

  • 95

21 лютого 2023 року об 11.00 в актовій залі селищної ради (смт Оржиця, вул. Центральна, 24, ІІІ поверх) відбудеться друге засідання Робочої групи з підготовки Стратегії розвитку Оржицької селищної територіальної громади на період до 2030 року, на якій розроблять SWOT-матрицю, проведуть аналіз порівняльних переваг, викликів та ризиків, а також сформулюють стратегічне бачення та місію майбутнього громади.

Запрошуємо до активної і фахової роботи всіх бажаючих, хто має досвід у питаннях стратегічного планування та власне бачення соціально-економічного розвитку Оржицької селищної територіальної громади. Реєстрація учасників почнеться о 10.30 год.

 

До складу робочої групи увійшли фахівці виконавчого  комітету, депутати, представники громадських організацій та місцевий бізнес. Крім того, створення Стратегії передбачає широке залучення мешканців громади до обговорення їх бачення проблем, що існують сьогодні та шляхів їх вирішення, а також подальшого розвитку громади.

Написання Стратегії здійснюється спільно з партнерами – Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» та за фахової підтримки його фахівців.Фото без опису