ОГОЛОШЕНО КОНКУРС ДЛЯ ІНСТИТУТІВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА

  • 62

До уваги керівників і членів громадських організацій, організацій роботодавців,  благодійних та релігійних організацій, недержавних засобів масової інформації,  інших непідприємницьких товариств і установ!

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС ДЛЯ ІНСТИТУТІВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВАФото без опису

Регіональним міжурядовим форумом «Центральноєвропейська ініціатива» (далі - ЦЄІ), членом якого є Україна, оголошено конкурс збору проєктних пропозицій від інститутів громадянського суспільства (далі – ІГС) держав членів ЦЄІ на 2023 рік.

Державні та приватні установи, зареєстровані в державах-членах ЦЄІ, НУО/ОГС, а також міжнародні організації, можуть подати заявку до  Фонду співробітництва ЦЄІ  щодо інноваційних дій, що сприяють мобільності та налагодженню контактів. Пропозиції повинні бути зосереджені на розбудові потенціалу шляхом передачі та обміну ноу-хау, зокрема, від держав-членів CEI ЄС до держав-членів CEI, що не входять до ЄС. Діяльність може мати форму конференцій, семінарів, практикумів та навчальних курсів.

Згідно зі Спільною заявою міністрів закордонних справ країн ЦЄІ, зібраних у Софії 7 листопада 2022 року, в рамках цього Конкурсу пропозицій для України визначено особливий напрямок дій, спрямований на надання підтримки та пом’якшення наслідків поточної ситуації.

Пропозиції мають відповідати  Плану дій CEI на 2021-2023 рр.  і відповідати критеріям, детально викладеним у  Конкурсі пропозицій.

Загальна орієнтовна сума, доступна за цим конкурсом, становить 360000 євро.

Бюджет поділяється наступним чином:

- до 180000 євро (сто вісімдесят тисяч євро) для пропозицій, спрямованих на впровадження Плану дій CEI.

- до 180000 євро (сто вісімдесят тисяч євро) для пропозицій, спрямованих на пом’якшення наслідків поточної ситуації в Україні та підтримку українського населення в країні та переміщених осіб, які тікають з країни в країнах - членах ЦЄІ.

Максимальна сума потенційного внеску CEI становить 15000 євро (максимум 75% від загальної вартості проекту).

Кінцевий термін подачі заявок – 20 січня 2023 року

Термін реалізації: 15 березня – 31 грудня 2023 року

Конкурсна документація та пакет заявок доступні за посиланням:  https://application.cei.int/application/cf2022/

Для отримання додаткової інформації:  applications.coopfund@cei.int