ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРИЙОМ КАНДИДАТУР НА УЧАСТЬ В РОБОЧІЙ ГРУПІ З ФОРМУВАННЯ ЗАВДАННЯ НА РОЗРОБЛЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ

  • 192

Фото без опису

 

На виконання чинного законодавства та рішення Оржицької селищної ради від №12 від 06.02.2022 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Оржицької селищної територіальної громади» розпочато процедуру проведення громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Оржицької селищної територіальної громади.

Процедурою передбачено створення Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану.

Робоча група формується з представників селищної ради, виконавчого органу селищної ради, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін у складі не менш як 5 осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів.

У персональному складі Робочої групи частка членів, що представляють селищну раду та виконавчий орган відповідної селищної ради, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа.

До персонального складу Робочої групи має входити принаймні один представник від кожного з населених пунктів Оржицької селищної територіальної громади, який не є співробітником виконкому, допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох суміжних сіл та селищ територіальної громади.

Заяви на включення до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Оржицької селищної територіальної громади приймаються до 24.01.2023 за адресою: вул. Центральна, буд. 24, смт Оржиця, Лубенський р-н, Полтавська обл., 37700, або електронною поштою на адресу: info@orz-rada.gov.ua