ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВІДНОВЛЕННЯ ЗАХОДІВ ЗА ПРОЦЕДУРОЮ РОЗРОБЛЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ ПРОСТОРОВОГО РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЇ ОРЖИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

  • 271

Фото без опису

 

Останній рік став неочікуваним викликом для нашої громади, як і для всієї України, вимагаючи фокусування на боротьбі з ворогом та безпеці населення. Однак, працюючи на перемогу над ворогом, маємо одночасно планувати свій подальший розвиток, адже успішний розвиток кожної територіальної громади є запорукою посилення України, забезпечення якомога швидшої перемоги та відбудови. Саме тому ми відновлюємо роботу над підготовкою до розроблення Комплексного плану просторового розвитку Оржицької територіальної громади.

У лютому минулого року на виконання вимог чинного законодавства Оржицькою селищною радою було прийнято рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Оржицької селищної територіальної громади (https://orz-rada.gov.ua/docs/1189200). Однак процедура розроблення була перервана війною.

Відновлюючи роботи над підготовкою до розроблення Комплексного плану, запрошуємо усіх зацікавлених як фізичних, так і юридичних осіб надати пропозиції до розроблення Комплексного плану. Термін внесення пропозицій: з 09.01.2023 до 31.01.2023.

Пропозиції можна надавати:

- шляхом нанесення пропозицій на веб-карті за посиланням: https://arcg.is/1zKbeb (інструкція з користування: https://fb.watch/hv4PXGlSnC)

- електронною поштою на адресу: info@orz-rada.gov.ua

- офіційними листами на адресу: вул. Центральна, буд. 24, смт Оржиця, Лубенський р-н, Полтавська обл., 37700.

Інститути громадянського суспільства, наукові та експертні організації, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження, фізичні особи – прізвище та ініціали.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.