РОЗПОЧАЛОСЯ ОБГОВОРЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПАСПОРТУ ОРЖИЦЬКОЇ ГРОМАДИ

  • 201

Фото без опису

З початком повномасштабної військової агресії наша громада, як і вся країна, зіткнулася з новими викликами. Але в цей не легкий час громада і бізнес повинні залишатися вірними партнерами в розбудові економічної спроможності територій. Ми зацікавлені в залученні інвестицій з різних джерел для реалізації ряду проектів по використанню природних ресурсів, переробці сільгосппродукції та інших потенційних можливостей краю, що в свою чергу дозволить підвищити привабливість громади як комфортного місця для проживання та діяльності.

Вже зараз інвестори можуть знайти в нашій громаді вільні земельні ділянки, доступні об’єкти нерухомості, унікальні природні ресурси, людський капітал та підтримку від місцевої влади.

Усіх зацікавлених у наших пропозиціях чекають надійні, порядні партнери, щирі друзі, максимальне сприяння розвитку справи для взаємної користі.

З метою залучення потенційних інвесторів до співпраці, Оржицькою селищною радою розроблено Інвестиційний паспорт Оржицької селищної територіальної громади.

Починаючи з 13 грудня 2022 року і до 16 грудня 2022 року проводиться обговорення Інвестиційного паспорту та збір пропозицій від бізнесових структур для включення їх до паспорту.

Всі зацікавлені можуть подати свої пропозиції для включення їх до Інвестиційного паспорту.

🌐 Інвестиційний паспорт розміщено за посиланням https://orz-rada.gov.ua/investicijna-diyalnist-13-29-26-05-08-2021/?fbclid=IwAR3yI3JDIG_nfqQBHZHdsmFiuIPDTPjyj4UDFMhHYBh258l0b3QTzXa2b1c

Пропозиції, доповнення чи зауваження до Інвестиційного паспорту Оржицької селищної територіальної громади можна подати:

✉️ поштою: 37700, вул Центральна, 24, смт Оржиця, Лубенський район Полтавська область;

📧 електронна адреса: wanzak_viktor@ukr.net.

Паспорт постійно буде оновлюватися, будуть додаватися інвестиційні об’єкти, як приватної так і комунальної форми власності.