9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва

  • 212

Фото без опису

Тож щиро вітаємо наших земляків – працівників культури, ветеранів творчої галузі та усіх, хто не займається мистецтвом професійно, але усією душею любить його і передає цю любов глядачам.

Оржицька земля завжди була щедрою на таланти. Продовжуючи традиції поколінь, ви формуєте духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві. Ваша майстерність та професіоналізм зберігають і постійно збагачують українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій. Горді тим, що українська культура змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність, первозданну чистоту і незамуленість.

Тож продовжуйте і надалі дарувати людям радість, нести культуру до кожного серця, кожної душі, тримати культурний фронт, допомагати нашим землякам-військовослужбовцям ЗСУ, а разом з тим, примножувати велич полтавського краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличувати рідну Україну!

Міцного здоров’я, безмежного щастя, родинного тепла, великих творчих успіхів та мистецьких злетів. Нехай втіляться в життя всі ваші життєві плани, ідеї і мрії, а кожен день дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.