ПОВІДОМЛЕННЯ від 01.10.2022 про публічну пропозицію (оферту) КП «Оржиця-водоканал» про укладення ПУБЛІЧНОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ про надання послуг з централізованого водопостачання

  • 141

Фото без опису
ПОВІДОМЛЕННЯ від
01.10.2022 про публічну пропозицію (оферту) КП «Оржиця-водоканал» про укладення
ПУБЛІЧНОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ
про надання послуг з централізованого водопостачання

З метою дотримання Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та Правил надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України № 690 від 05.07.2019 року (із змінами внесеними згідно з Постановою КМ № 85 від 02.02.2022), у зв’язку з впроваджено нових форм типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення ( в тому числі публічного індивідуального договору), керуючись Законом України «Про житлово-комунальні послуги», ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України, комунальне підприємство «Оржиця-водоканал»  публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення публічного індивідуального договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання.

Умови Договору є однаковими для всіх споживачів, а договір не потребує двостороннього підписання сторонами письмової форми договору, а може бути укладений за спрощеною процедурою лише шляхом приєднання споживача до запропонованого договору в цілому. У зв’язку з тим, що даний Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг (п. 14 Правил надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України № 690 від 05.07.2019 року).