Конференція «Просторове планування розвитку територій громад під час та після війни: виклики, відновлення, розвиток»

  • 374

22 вересня о 14.00 відбудеться Конференція «Просторове планування розвитку територій громад під час та після війни: виклики, відновлення, розвиток».

Денис Башлик, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації візьме участь у першій панельній дискусії, присвяченій проблемам та викликам для громад під час просторового планування в умовах війни та після її закінчення.

Під час Конференції буде презентовано:

просторове планування як комплексний інструмент гарантування законності, цілісності, економності та обґрунтованості рішень (в тому числі, при отриманні державної та міжнародної допомоги на відновлення та розвиток територій громад).

ідеї змін законодавства про просторове планування для цілей відновлення територій громад.

пілотний проект із просторового планування території Кіптівської громади Чернігівської області для цілей відновлення постраждалих територій.

Серед спікерів заходу – народні депутати, урядовці, керівники органів місцевого самоврядування, експерти з просторового планування, а також представники Місії USAID в Україні. Програма заходу доступна за посиланням ­- https://form.typeform.com/to/I54Lb6x4?typeform-source=minagro.gov.ua.

Для участі у заході необхідно зареєструватися до 12:00 21 вересня за посиланням. Зареєстровані учасники отримають посилання на трансляцію.

Дата: 22 вересня 2022 року.

Час: 14:00 – 16:40.

Організатори Конференції – Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») та Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

 https://www.adm-pl.gov.ua/news/konferenciya-prostorove-planuvannya-rozvitku-teritoriy-gromad-pid-chas-ta-pislya-viyni-vikliki-