Конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу земельних та екологічних питань (Золотухинський старостат)

  • 314

Додаток

                                                                                до розпорядження Оржицького

                                                                                селищного голови

                                                                 

                                                                                04 лютого 2022 р. № 14

ОРЖИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

оголошує конкурс

на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування:

провідного спеціаліста відділу земельних та екологічних питань виконавчого комітету Оржицької селищної ради (Золотухинський старостат, 1 вакансія).

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, знання чинного законодавства, інших актів законодавства, з урахуванням специфіки функціональних повноважень, впевнене користування ПК та оргтехнікою, без вимог до стажу роботи.

Документи, що подаються на конкурс:

1. Заява на ім’я голови конкурсної комісії про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника зі встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби.

2. Особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками.

3. Електронна декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за попередній рік (як кандидата на посаду).

4. Копія паспорта.

5. Копія ідентифікаційного коду.

6. Копія військового квитка (для військовозобов’язаних).

7. Копії документів про освіту з додатками.

8. Дві фотокартки розміром 4 х 6 см.

9. Письмова заява, в якій особа повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону, або копія довідки встановленої форми про результати такої перевірки.

10. Документ про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни) або державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови.

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня розміщення оголошення на офіційному вебсайті Оржицької селищної ради, до 04 березня 2022 року включно.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру оплати та умов праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень тощо надається за адресою: 37700, Полтавська область, Лубенський район, смт Оржиця вул. Центральна, 24 та за телефоном: (05357) 91-6-47 (з 8-00 до 16-00 години з понеділка по п`ятницю).

 

Секретар селищної ради                                                    Людмила САЗОНЮК

 

Фото без опису