Молодь за розвиток: селищний голова Олена Сидоренко та народний депутат Анастасія Ляшенко зустрілися із активною шкільною молоддю

  • 844

Фото без опису

У п’ятницю, 14 січня, Оржицький селищний голова Олена Сидоренко та народний депутат України Анастасія Ляшенко провели зустріч із активною шкільною молоддю. Після короткого знайомства нардеп Анастасія Ляшенко обговорила зі школярами проблеми громади, зокрема і ті, які безпосередньо стосуються молоді. Найбільше часу у обговоренні учасники зустрічі приділили реформі шкільного харчування: учні говорять, що ще не звикли до нового шкільного меню, оскільки там тепер багато нововведень. Пані Анастасія відповіла, що це – здорова їжа і закликала молодь харчуватися правильно. По закінченню розмови народний депутат привітала учнів зі святами та побажала бути активними членами громадянського суспільства.

Опісля слово взяла селищний голова Олена Сидоренко, яка розповіла про громаду, чим займається селищна рада, як розподілені повноваження між посадовими особами ради тощо. Оскільки формат зустрічі не був одностороннім, учні жваво брали участь у розмові. Активна молодь під час обговорення ставила гострі питання та піднімала важливі проблеми життєдіяльності громади. Учні пропонували власне бачення вирішення тих чи інших питань, а також виявили ініціативу створити молодіжний центр, який буде займатися написанням та реалізацією різних проєктів на території громади та вже обговорили ідеї, які можна було б втілити у життя.

Словом, зустріч виявилася справді продуктивною. Радує те, що наша молодь має жагу до розвитку та самовдосконалення, але головне, що її бажання співпадає із потребою громади у сталому розвитку. Попереду – багато роботи, вона нас не лякає, бо наша сила – в єдності.